★ DE GEVANGENE VAN VALLENIA - LYNETTE NONI

  

Het duurde precies anderhalve dag. Bijna in één ruk uit gelezen. Niet normaal spannend. De manier waarop ze schrijft, je kunt gewoon niet stoppen. Zo'n teleurgesteld gevoel als dan het boek uit is. Gelukkig hoef ik niet zo lang op deel 3 te wachten want dat komt in augustus uit... 

Kiva heeft de tralies van Zalindov verruild voor het paleis van Vallenia. Door de intriges aan het hof zit ze opnieuw gevangen - maar dit keer is haar kooi van goud.

Kiva Meridan heeft de Elementproeven overleefd. Na tien afschuwelijke jaren verruilt ze de tralies van Zalindov voor de stadsmuren van Vallenia. Nu ze haar vrijheid terug heeft kan ze zich richten op het doel waar ze al sinds haar arrestatie op zint: wraak. Om te beginnen moet ze binnen de rebellenbeweging op zoek naar haar broer Torell en haar zus Zuleeka, zodat ze kunnen terugeisen wat hun familie toebehoort: de troon van Evalon. Maar onder het wakend oog van kroonprins Jaren is het bijna onmogelijk om ongezien het paleis uit te komen – tot de avond van het rivierfestival.

Ik kan niet wachten tot deel 3 uit komt want ook deel 2 eindigt in een cliffhanger...

3 opmerkingen:

  1. Heerlijk hè, een boek in één keer uitlezen. Gelukkig hoef je niet lang op het volgende deel te wachten. Hopelijk vind je het ook weer mooi.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik weet zeker dat dat weer een geweldig boek zal zijn. De schrijfstijl is gewoon zo spannend en fijn!

      Verwijderen